ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ В СОФИЯ НА КОЛА С РЪЧНИ СКОРОСТИ И АВТОМАТИК

галерия

НАЙ МОДЕРНИЯТ АВТОМОБИЛ ОТ ВСИЧКИ  АВТОШКОЛИ В СОФИЯ

Това е  новата ни придобивка.Лек автомобил WV JETA производство 2011 година - чисто нова. Най модерният автомобил  от всички автошколи в София е в нашата автошкола.Колата е с автоматична скоростна кутия която е изключително удобна за първоначалното потегляне, при потегляне в наклон не е неоходимо да се използва ръчна спирачка,със серво управление. 
 Нашият модерен учебен център.Оборудван с най съвременна техника отговаряща на всички европейски изисквания . Само в нашата автошкола се предлага обучение на тренажор.Тренажорът дава възможност за  перфектно и безопасно  първоначално обучение.Теоретичното обучение може да се провежда както на таблет така и на хартиен носител.
галерия
ПОЛИГОН  ,най големият в София .Цели 30 декара отговарящ на всички условия за обучение на водачи категория А, В ,С, Д.Освен с този полигон разполагаме с още 2 полигона в различни части на София за удобство на кандидат водачите.Полигона има следните елементи за упражнение   1. Ускорителна права  2. Естакада 3. Права за внезапно спиране 4. Елементи за движение в кръг и зигзагобразно 5.Гаражи
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg